• collectables
  • design
  • vintage
  • antique

Worldwide transport, verzenden en bezorgen

Beste klant, elke bestelling kan worden bezorgd.

Dit kan als pakket via bv. PostNL voor de nu geldende tarieven.

Betreft het een artikel met afwijkende maat en/of vorm kan dit met een koerier.

Past het op een pallet kan het ook als palletvracht verzonden worden.

Prijzen voor verzending en/of bezorgen is dan ook maatwerk. De prijs wordt berekend aan de hand van uw bestelling, gewicht, maatvoering en vooraf aan u doorgegeven. Het bezorgen van uw bestelling is wel voor uw eigen risico tenzij deze verzekerd is verzonden, dan gelden de voorwaarden van de vervoerder.

Ook kunnen er achteraf geen rechten ontleend worden aan uw bestelling. U bent zelf verantwoordelijk voor evt. maten, kleuren, vormen, enz.. U bent ten alle tijde welkom om vooraf verzending uw bestelling te controleren.

Let wel, wij versturen echt alleen na vooruitbetaling.

Heeft u vragen omtrent kosten en verzending, bel 06-51694940

=============================================================================================================================

Voor de collega's, wij rijden veel kilometers en dan doorgaans een heen- of retour rit met een lege bus.

Wellicht kunnen we dan iets voor elkaar betekenen, misschien wil jij iets in bv groningen gehaald of gebracht hebben en kunnen wij dit voor redelijk tarief combineren/verzorgen.

Ook hebben we afspraken lopen met meerdere koeriers en transporteurs welke internationaal voor ons rijden als daar opdracht toe gegeven is.

Is er ruimte in de auto of op een pallet kan dit ook gecombineerd worden waardoor het tarief voor beide partijen flink lager kan zijn.

Wij versturen worldwide en weten de weg met transporteurs die jullie bestelling als gecombineerde rit in het buitenland kan ophalen of wegbrengen.

We kunnen altijd even "sparren" of we iets voor elkaar kunnen betekenen, bel gewoon even met 0651694940 of wees welkom en kom langs!