• collectables
  • design
  • vintage
  • antique

Handelsvoorwaarden

Op al onze diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing , Huis vol vintage is onderdeel van Het Pakhuis V.O.F.

U gaat bij aankoop akkoord met onze spelregels;

Copyright © Regelmatig komen wij onze teksten en foto's tegen op het internet bij andere adverteerders. Kennelijk is het voor sommige moeilijk origineel te zijn. Wij betalen echter wel onze jaarlijkse bijdrage aan de stichting Reprorecht en willen een ieder er op wijzen dat onze teksten en afbeeldingen vallen onder het auteursrecht. Het is derhalve niet toegestaan om onze producten,teksten en foto's te kopiëren zonder toestemming vooraf.

Aan al onze advertenties, teksten en foto's kunnen geen rechten worden ontleend. Foto's zijn als voorbeeld genomen en kunnen soms afwijken. Al onze handel wordt altijd voetstoots verkocht, zo meenemen tegen de geldende handelsprijs / inkoopprijs / prijs zonder enige vorm van garantie. Ook retourneren is niet mogelijk (geen uitzonderingen).

Voor aankopen via het internet gelden ook niet de normale voorwaarden zoals 14 dagen retourrecht, garantie, etc.. Gekocht is gekocht. U gaat bij aankoop akkoord met deze voorwaarden. Wilt u dit niet.....kom dan langs opdat u "ziet en voelt" wat u koopt (hebben wij ook liever).

Aan de inhoud van deze website kan derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Wij reserveren alleen na een vooruitbetaling, zonder aanbetaling houden we echt niets vast. Is er aanbetaald houden wij uw bestelling maximaal 14 dagen vast tenzij anders overeengekomen. Is de bestelling na 14 dagen nog niet opgehaald wordt deze weer te koop
aangeboden en bent u uw aanbetaling kwijt.

Eventuele gebreken en/of minpunten worden , indien bekend, in de advertentie vermeld. Er kan achteraf dan ook geen aanspraak gemaakt worden op gratis reparatie en/of onderhoud aan evt. gebreken.

Wij hebben altijd graag persoonlijk contact en hebben dan ook liever dat u uw bestelling ophaalt maar het bezorgen van de bestelling door heel Nederland en zelfs worldwide is geen probleem. Het bezorgen van uw aangekochte goederen is wel voor uw eigen risico. Prijzen hiervoor bespreken we in overleg met u. Wij versturen en bezorgen echter alleen na vooruitbetaling. Marge of Btw regeling wordt vooraf aankoop bij de prijs vermeld.

Is er belangstelling voor een item, schroom niet en bel voor alle plussen en minnen. Wij werken graag aan een goede relatie met u als klant waarin uw wensen centraal staan. Om u de aandacht te geven die u verdient werken wij bij voorkeur op afspraak.

Vragen of meer info? Bel: 06-51694940 of stuur een bericht.