• collectables
  • design
  • vintage
  • antique

Over ons

Voor wie ons nog niet kent willen wij graag uitleggen wie wij zijn en hoe wij werken.

Wij doen aan al bijna 40 jaar in- en verkoop van allerlei soorten handel...dit is ons werk en ook onze way of life, we kunnen en willen niets anders🤷‍♂️

Je zou ons, Ronald en Arina, ook kunnen kennen van Het Pakhuis Sliedrecht welke we in bijna 25 jaar met trots en passie hebben opgebouwd tot één van de grotere "spelers" in Nederland. Daar wij als Het Pakhuis voornamelijk meubels (en de laatste jaren werden die steeds groter en zwaarder) verkochten en dit fysiek te zwaar werd hebben wij Het Pakhuis overgedaan aan Jan-Willem en Theresa uit Oudemolen. Zij zetten het Pakhuis voort in en onder de naam Het Pakhuis Oudemolen.

Wij zijn ondertussen ook uit Sliedrecht verhuisd, gaan uiteraard wel door maar proberen ons meer te richten op bijzondere en verzamel items zoals emaille, reclameborden, oude advertenties, neonlampen,petroliana, automobilia, trapauto's, oude brommers, rariteiten, mancave items, vintage, kunst, design, oneofakind items en/of complete verzamelingen. 

Dit alles gaan we doen onder een andere naam namelijk Huis vol vintage en op een nieuwe locatie in Hardinxveld-Giessendam.

We hopen jullie als nieuwe klant/bezoeker maar zeker ook onze "ouwe" klanten snel weer eens te zien🙂

Wij zijn open na afspraak om vrijblijvend te komen shoppen 🛒 of een bakkie ☕ te komen doen of om gewoon even een praatje te maken, zijn wij extra open geven we dit aan op onze socials waar je ons ook kunt volgen onder de naam huisvolvintage.

 

p.s. het team van huis vol vintage blijft wel helpen bij het ontruimen van zowel woningen als bedrijfspanden, milieuvriendelijk afvoeren van inboedel d.m.v. recycling, hergebruik, etc.. Wij zijn geregistreerde boedelruimers en werken netjes en discreet.  

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de benodigde ontruiming volledig verzorgen. Wij werken snel en efficiënt, zorgvuldig, netjes en discreet en zorgen voor een vlotte professionele ontruiming van de woning of bedrijf zodat voor u alles naar tevredenheid kan worden afgesloten. Wij nemen graag uw zorgen uit handen (ontzorgen). Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via email of WhatsApp 0651694940